Restaurant – Klassisk og moderne kromad
Lad køkkenchef Lasse Lindberg forkæle jeres smagsløg med klassisk kromad, steakhouse retter og gode vine. Diagonalkroens hyggelige restaurant er naturligvis for både overnattende gæster og gæster udefra, der ”blot” vil have en god smagsoplevelse i en afslappet atmosfære.
Lasse Lindberg er ikke blot køkkenchef. Han er også ejer af Lindberg Dining, der på Diagonalkroen driver a la carte restauranten, selskabslokaler og leverer mad ud af huset.
Moderne og klassisk menukort
Menuen byder både på klassiske retter som wienerschnitzel og stegt rødspætte med persillesovs, ligesom I kan glæde jer til at smage steakhouse retter af forskellige udskæringer. Der er naturligvis også tænkt på kroens yngste gæster, lover køkkenchefen.
Lindberg Dining har på Diagonalkroen plads til det helt store bryllup med 150 gæster, busudflugten der har været forbi Kongernes Jelling, den romantiske middag for to og a la carte retter til byens indbyggere, turister og kroens overnattende gæster.
Kort om Lasse Lindberg
Lasse Lindberg er udlært kok på Hotel Marselis i Aarhus. Efter læretid på hotellet i Aarhus var han restauratør på Vrads Station v. Silkeborg, køkkenchef på Gourmandiet i København og i 4 år kok og F&B Manager på Jakobs Cafe i Skagen.
Klik dig ind på lindbergdining.dk og læs mere om restauranten på Diagonalkroen.
Åbningstider i restauranten
Tirsdag – lørdag
Kl. 17.00 – 23.00
Restauranten holder åbent på andre tidspunkter for selskaber.