Overnatning i Give tæt på Billund, Herning og Vejle

En overnatning på Diagonalkroen i Give er et velfortjent pusterum i en travl hverdag. Kom tæt på de største attraktioner som Legoland, Lalandia og Giveskud Zoo og nyd den hyggelige kroatmosfære, hvor I kan slappe af på de hyggelige værelser og nyde en lækker middag i den smukt indrettede restaurant.

62254993 455239458382751 118551186247778304 N

Diagonalkroen er ægte råhygge, dejlig mad og ren afslapning, og hvad enten du er af sted med kæresten, ægtefællen eller hele familien, byder Give med sin placering tæt på Herning, Billund og Vejle på masser af små og store oplevelser for både børn og voksne.

Overnatning med store oplevelser

Når du booker en overnatning på Diagonalkroen i Give, er I tæt på mange store oplevelser. Oplev for eksempel Legoland, Givskud Zoo, Jelling Monumenterne, Lego House, Lalandia og Kongernes Jelling. Vi tør godt love, at I ikke løber tør for muligheder de første mange dage.

Gå på opdagelse i Give

Diagonalkroen ligger midt på bytorvet i hjertet af den gamle stationsby Give, der er en by med liv og atmosfære. I kan eksempelvis gå på opdagelse i Give Skulpturby og se de flere end 75 flotte skulpturer skabt af nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere.

Er I til shopping? Give har ikke et strøg som i København, men vi har et hyggeligt lokalt handelsliv med specialbutikker, der kan friste de fleste shoppesjæle. Søger I et større udvalg, ligger såvel Vejle som Herning og Aarhus ikke langt fra Give.

Vil I opleve historiens vingesus, er et besøg på Give-Egnens Museum et oplagt valg. Oplev hvad opdyrkningen af heden, jernbanens ankomst, stationsbyens opblomstring og erhvervslivets vækst har betydet for dagligdagslivet og menneskerne i Give.

Er I mere til flotte naturoplevelser, byder Give på et væld af muligheder. I kan tage på en cykel- eller vandretur på Hærvejen, besøge Gudenåens udspring, gå en tur i Tinnet Krat, tage på kanotur eller fiske i Skjernåen. Blot for at nævne nogle af de muligheder I har, når I overnatter på Diagonalkroen i Give.

Spis i kroens hyggelig restaurant

Vil I forkæle jeres smagsløg efter en dag med store oplevelser, tilbyder Lindberg Dining, der driver Diagonalkroens restaurant, et spændende menukort med både klassisk kromad og steakhouse retter. Køkkenchef Lasse Lindberg lover, at han naturligvis også altid har noget til kroens yngste gæster.

I forlængelse af restauranten finder I Diagonalkroens hyggelige bar, hvor krofatter gerne serverer drinks eller skænker fadøl, når dagens store oplevelser skal vendes, inden I går til ro på de hyggelige og stille værelser.