Djurs Sommerland – Overnatning, miniferie, weekendophold

Kombinér jeres besøg i eksempelvis Legoland, Lalandia eller Givskud Zoo med en tur til imponerende Djurs Sommerland. Book en overnatning, en miniferie eller et weekendophold på Diagonalkroen i Give. Det tager knap halvanden time at køre til Djurs Sommerland. Men vi tør godt love, at det er hele køreturen værd.

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Djurs Sommerland er Nordens største sommerland med et kæmpe stort vandland og over 60 sjove forlystelser. Fire år i træk er sommerlandet kåret som Nordens bedste og blandt de fem bedste forlystelsesparker i hele Europa.

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn.

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast og aldrig slipper igen? Tigeren i Wild Asia er den højeste og hurtigste forlystelse i Djurs Sommerlands historie. Med en topfart på 100 km/t, en svinghøjde på 45 meter og 100 procent frit udsyn, kræver Tigeren mod, mandshjerte og masser af dybe indåndinger.

Til gengæld får I en fantastisk flyvetur, I med garanti aldrig glemmer. Hvem prøver den først?

Djurs Sommerland overnatning, mineferie eller weekendophold

Oplev Nordens største sommerland i kombination med Legoland, Lalandia eller Givskud Zoo. Bestil en miniferie eller et weekendophold på Diagonalkroen i Give.