Kvie Sø – Overnatning, miniferie, weekendophold

Overnat tæt på Kvie Sø. Book en overnatning, en miniferie eller et weekendophold på Diagonalkroen i Give, der ligger i nær afstand til både Billund, Silkeborg, Herning, Vejle og naturligvis Kvie Sø. Med en overnatning på Diagonalkroen i Give har I blot 35 km ud til den smukkeste natur ved Kvie Sø.

Kvie Sø

Kvie Sø – Bad ved en sø med sandbund

Kvie Sø ligger i naturskønne omgivelser. Kvie Sø giver jer en oplevelse af, at I er på en badestrand inde i landet, og derfor fungerer Kvie Sø om sommeren som områdets badestrand for mange lokale og turister.

Kvie Sø er et populært område for en rask gåtur. Der er anlagt vandrestier på 2,5 og 3,5 km. I kan også udfordre hinanden i en dyst i Majslabyrinten og se hvem, der først finder midten.

Søen har sandbund, god vandkvalitet og er lavvandet. Det gør den velegnet til badning, Ikke mindst for mindre børn. Efter en svømmetur er der rig mulighed for at nyde lidt mad i Pandekagehuset og lege på ”stranden” og på legepladsen. 

Muligheder ved Kvie Sø er mangfoldige.

Kvie Sø overnatning, mineferie eller weekendophold

Book en overnatning tæt på Kvie Sø. Bestil en miniferie, et weekendophold eller blot en enkelt overnatning på Diagonalkroen i Give.