Diagonalkroen – Oplevelser, attraktioner, events og selskaber

Diagonalkroen er med sine snart 200 år på bagen et kendt vartegn for stationsbyen Give. I 2019 overtog Henrik Henriksen driften af kroen, mens restauranten blev forpagtet ud til Lindberg Dining.

62254993 455239458382751 118551186247778304 N

For krofatter Henrik og køkkenchef Lasse er det allervigtigste, at I som gæster får en uforglemmelig oplevelse med masser af nærvær, når I besøger Diagonalkroen i Give.

Hvad enten I har booket et af kroens 14 værelser eller spiser i den charmerende restaurant, får I på samme tid en både autentisk og moderne krooplevelse.

Store attraktioner og flotte naturoplevelser

Når I booker en overnatning på Diagonalkroen i Give, er I tæt på mange store oplevelser. Oplev for eksempel Legoland, Givskud Zoo, Jelling Monumenterne, Lego House, Lalandia og Kongernes Jelling.

I kan også gå den korte vej ned til Give-Egnens Museum, lade jer imponere af de flere end 75 unikke skulpturer på en gåtur i Gives bymidte eller shoppe i byens specialbutikker.

Holder I af naturen, er Gudenåens og Skjernåens udspring et besøg værd. Eller måske frister en gåtur i Tinnet Krat eller ved Rørbæk Sø. Oplev også den unikke natur omkring Give på en cykel- eller vandretur ad Hærvejen.

Events, foredrag og koncerter

På Diagonalkroen i Give vil vi gerne være med til at samle byen til spændende og sjove arrangementer. Foredrag, koncerter og andre events er en del af vores DNA, og det er vores håb, at I er friske og inviterer venner, naboer og familien med til events Diagonalkroen.

Selskaber – små og store

Lad en forkælende madoplevelse, gode vine og hyggelige selskabslokaler danne rammen om jeres næste fest. På Diagonalkroen i Give har vi plads til både mindre selskaber og store selskaber med op til 150 gæster.

Lindberg Dining tilrettelægger sammen med jer dagen, så I får lige nøjagtig den menu og fest, I så brændende ønsker jer.

Bryllup, sølvbryllup, konfirmationer, begravelseskaffe, busseleskaber, runde fødselsdage og jubilæer.