Vejle Gågade – Overnatning, miniferie, weekendophold

Bo tæt på Danmarks måske hyggeligste gågade i Vejle. Book en overnatning, en miniferie eller et weekendophold på Diagonalkroen i Give, der ligger i krydsfeltet mellem Billund, Silkeborg, Herning og Vejle. Med en overnatning på Diagonalkroen i Give har I blot 30 km til Vejles pulserende caféliv, Bryggen og de mange specialbutikker i sidegaderne.

Vejle Gågade

Vejle Gågade – Shop løs og nyd cafélivet

Skal shoppinggenet luftes er Vejles 900 meter lange gågade med et rigt udvalg af butikker og caféer et rigtig godt udgangspunkt. På Vejles hyggelige gågade, der strækker sig over Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade – og i de mange små sidegader - finder I et alsidigt udbud af specialbutikker side om side med kædebutikker og supermarkeder.

I granitbelægningen er der flere steder inskriptioner fra Jellingstenen, og der er også et kik ned til den gamle brolægning fra middelalderen.

Tag på shopping i Danmarks Bedste Handelsby med hundredvis af kendte kædebutikker og spændende specialbutikker.

Vejle er kåret som Danmarks Bedste Handelsby 2018-20 og har tidligere været kåret både som Danmarks bedste, Danmarks hyggeligste og Danmarks mest servicemindede handelsby.

Vejle Gågade overnatning, mineferie eller weekendophold

Book en overnatning tæt på Vejle Gågade. Bestil en miniferie, et weekendophold eller blot en enkelt overnatning på Diagonalkroen i Give.