Rørbæk Sø – Overnatning, miniferie, weekendophold

Bo tæt på Rørbæk Sø. Book en overnatning, en miniferie eller et weekendophold på Diagonalkroen i Give, der ligger i krydsfeltet mellem Billund, Silkeborg, Herning og Vejle. Med en overnatning på Diagonalkroen i Give har I blot 20 km, når I skal hjem fra naturoplevelsen ved Rørbæk Sø.

Rørbæk Sø

Rørbæk Sø – Tag en gåtur i den smukkeste natur

Rørbæk Sø ligger naturskønt ved Vester Mølle og er omgivet af fredede skove og bakket terræn. Her har I gode muligheder for at dyrke friluftslivet på bl.a. fisketure, vandreture og cykelture.

I søen kan I fange gedder, brasen og andre almindelige ferskvandsfisk. Skjern Å gennemstrømmer Rørbæk sø, Kulsø og Hastrup Sø, der ligger som perler på en snor i den smukke midtjyske natur. Fiskesøerne i området er imponerende og store, og byder på udfordringer nok til flere dages fiskeri for både store og små.

Søen blev skabt ved smeltning af en gigantisk isblok i dalbunden, og vandet var tidligere meget rent. Gennem tiden skete der en del forurening, men de seneste år er vandkvaliteten forbedret og der vokser igen planter på søens bund.

Rørbøk Sø overnatning, mineferie eller weekendophold

Book en overnatning tæt på Rørbæk Sø. Bestil en miniferie, et weekendophold eller blot en enkelt overnatning på Diagonalkroen i Give.