Givskud Zoo – Overnatning, miniferie, weekendophold

Overnat tæt på Givskud Zoo – kendt som Løveparken. Book en overnatning, en miniferie eller et weekendophold på Diagonalkroen i Give, der ligger i nær afstand til både Billund, Silkeborg, Herning, Vejle og naturligvis Givskud. Med en overnatning for børn og voksne på Diagonalkroen i Give har I blot 9 km, når I skal hjem efter at have besøgt alle de søde og farlige dyr i Giveskud Zoo.

Givskud Løveparken Zootopia

Givskud Zoo – Oplev vilde og søde dyr

I Givskuds Zoo får I tre forskellige oplevelser på samme billet: Zoo til fods, safaripark i egen bil og den populære dinosaurpark.

Et besøg i GIVSKUD ZOO er meget mere end et klassisk zoobesøg. I får nemlig også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark og istidsudstillingen.

I bil kan I følge safariruten gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og ind i løvernes territorium. Har I ikke egen bil med, eller foretrækker I en guidet tur rundt i parken, kan I købe billet og tage med safaribussen. 

Oplev de store dinosaurer, der ser virkelighedstro ud i de flotte skovomgivelser i dinosaurparken. Gå gennem tidsaldrene og mød blandt andet den kæmpestore Argentinosaurus og den livsfarlige Tyrannosaurus Rex.

Et besøg i Givskud Zoo bliver vildt, sjovt og lærerigt.

Givskud Zoo overnatning, mineferie eller weekendophold

Book en overnatning tæt på Givskud Zoo. Bestil en miniferie, et weekendophold eller blot en enkelt overnatning på Diagonalkroen i Give.