AQUA Akvarium & Dyrepark – Overnatning, miniferie, weekendophold

Bo tæt på AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg. Book en overnatning, en miniferie eller et weekendophold på Diagonalkroen i Give, der ligger i krydsfeltet mellem Billund, Silkeborg, Herning og Vejle. Med en overnatning for børn og voksne på Diagonalkroen i Give har I blot 45 km, når I skal hjem fra fantastiske AQUA Akvarium & Dyrepark.

AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark – oplevelsescenter om den danske natur

AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg er et stort, familievenligt oplevelsescenter om den danske natur. Det er Nordeuropas største ferskvandsakvarium og det eneste sted, I kan komme tørskoet til søens bund.

AQUA Akvarium & Dyrepark kan dog ikke garantere, at I kommer tørskoet fra den vildt populære vandlegeplads, ”Vandets Kraft”!

AQUA er både en indendørs- og udendørsoplevelse. Inde i den store akvariebygning kommer I ansigt til ansigt med Danmarks største malle og søens glubske rovdyr, gedden, og I kan røre ved fiskene i rørebassinet, hvis I tør.

AQUA Akvarium & Dyrepark har 4 etager fyldt med fisk, padder, krybdyr, leg og spil. Udenfor kommer I helt tæt på spændende danske pattedyr og fugle - alle dem, du kender, men aldrig har mødt! Hver dag er der spændende fortællinger og vilde oplevelser, når dyrepasserne fodrer og fortæller om dyrene.

AQUA Akvarium & Dyrepark overnatning, mineferie eller weekendophold

Book en overnatning tæt på AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg. Bestil en miniferie, et weekendophold eller blot en enkelt overnatning på Diagonalkroen i Give.