Lalandia – Overnatning, miniferie, weekendophold

Overnat tæt på Lalandia i Billund. Book en overnatning, en miniferie eller et weekendophold på Diagonalkroen i Give, der ligger i nær afstand til både Billund, Silkeborg, Herning og Vejle. Med en overnatning for børn og voksne på Diagonalkroen i Give har I blot 17 km, når I skal hjem efter en hygge badetur i Lalandia.

Lalandia

Lalandia Aquadome er for hele familien

Lalandia Aquadome er et tropisk vandland med vandsjov og oplevelser i verdensklasse for hele familien. Prøv de mange sjove vandrutsjebaner, bølgebassin, spapools og wellnessoplevelser for både store og små.

I det store tropiske vandland er vandet 28 grader varmt og luften 30 grader. Her er oplevelser for alle. Både for jer, der elsker suset i de vildt sjove vandrutsjebaner og for jer, der drømmer om hyggelige og afslappende oplevelser i spa og sauna.

Hvis I planlægger en ferie med vandpjask og hygge i et vandland i Jylland, finder I Lalandia Aquadome i Billund – ganske tæt på Diagonalkroen i Give.

Lalandia overnatning, mineferie eller weekendophold

Book en overnatning tæt på Lalandia i Billund. Bestil en miniferie, et weekendophold eller blot en enkelt overnatning på Diagonalkroen i Give.