Miniferie tæt på Legoland og andre store attraktioner

En miniferie på Diagonalkroen i Give er et kærkomment break i hverdagens trummerum. Når I holder jeres miniferie på kroen i den charmerende stationsby, kommer I helt tæt på både store attraktioner og flotte naturoplevelser.

Miniferie

Med en miniferie for hele familien på Diagonalkroen, har I eksempelvis kort køretid til forlystelser som Legoland, Lalandia, LEGO House og Givskud Zoo.

Elsker du og din familie, du og din kæreste eller du og din ægtefælle at opleve historiens vingesus, kan vi varmt anbefale Jelling Monumenterne, Kongernes Jelling og det lokale Give Egnenes Museum.

Er I til kultur-, shoppe- og naturoplevelser, er det værd at besøge eksempelvis Rørbæk Sø, Gudenåens udspring, Give Skulpturby og specialbutikkerne i vores lille hyggelige handelsby.

Miniferie for 2 personer tirsdag til torsdag

To-retters aftenmenu
Overnatning i dobbeltværelse
Lækker morgenbuffet

Pris 995,- pr. person

Miniferie for hele familien tirsdag til torsdag

To-retters aftenmenu
Overnatning i familieværelse
Lækker morgenbuffet

Pris 995,- pr. person

Børn under 12 år halv pris.

Hvorfor tage på miniferie på Diagonalkroen?

Med sin beliggenhed i Give ligger Diagonalkroen i krydsfeltet mellem Silkeborg, Herning, Billund og Vejle. Det betyder, at I har kort afstand til mange store attraktioner og naturoplevelser.

Efter en dag med store oplevelser, er det nemt at læne sig tilbage og lade køkkenchefen forkæle jeres smagsløg med klassisk kromad, steakhouse retter og gode vine. Når aftenen går på hæld, kan I trække jer tilbage på værelset og nyde en god nats søvn, inden den lækre morgenbuffet venter på jer næste morgen.