Ferie for pensionister

Et hverdagsophold på Diagonalkroen i Give er for dig, der har tid til at holde ferie i hverdagene. Tag af sted med din ægtefælle, kæreste, en god ven eller veninde eller måske jeres børnebørn.

Ferie I Hverdagene

Når I holder ferie på Diagonalkroen i Give, står mulighederne for udflugter i kø. For eksempel har I kun en ganske kort køretur til Jelling Monumenterne og Kongernes Jelling. I kan også gå den korte vej ned til Give-Egnens Museum eller lade jer imponere af de flere end 75 unikke skulpturer på en gåtur i Gives bymidte.

Holder I af naturen, er Gudenåens og Skjernåens udspring i samme dalstrøg et besøg værd. Kombinér turen med en gåtur i Tinnet Krat, hvor I finder nogle af de største rester af Danmarks oprindelige skove. I kan også gå en tur ved Rørbæk Sø og Kvie Sø, eller opleve den unikke natur omkring Give på en cykel- eller vandretur ad Hærvejen, Jyllands hovedfærdselsåre gennem årtusinder.

Hverdagsophold for 2 personer

Tirsdag
Kl. 14.00: Ankomst
Kl. 15.00: Kaffe og kage
Kl. 18.00: Nyd en to-retters aftenmenu

Onsdag
Kl. 7.30-10.00: Lækker morgenbuffet
Kl. 15.00: Kaffe og kage
Kl. 19.00: Nyd en tre-retters aftenmenu

Torsdag
Kl. 7.30-10.00: Lækker morgenbuffet
Kl. 11.00: Tak for denne gang

Pris 995,- pr. person i dobbeltværelse

Bemærk tilbuddet kan ikke benyttes i juli og august måned.

Hvorfor holde ferie i hverdagene på Diagonalkroen?

Med sin placering i Give ligger Diagonalkroen i krydsfeltet mellem Silkeborg, Herning, Billund og Vejle. Det betyder, at I har kort afstand til mange store naturoplevelser og attraktioner.